Tarjoiluastia ranskalaisille perunoille painatuksella

Biohajoava
Custom printed french fry boxes in 2 colours

Tarjoiluastia ranskalaisille perunoille painatuksella

Biohajoava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 2 290,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Etsitkö ainutlaatuisia astioita ranskalaisten tarjoiluun kahvilaan tai ravintolaan? Älä etsi kauempaa! Räätälöityä tarjoiluastiaa ranskalaisille perunoille voidaan käyttää moniin tilaisuuksiin, eivätkä ne ole ihanteellisia vain ranskanperunoille, vaan ne sopivat täydellisesti myös muunlaisten välipalojen, kuten sipsien, sipulirenkaiden ja mozzarellatikkujen tarjoiluun - ja monien muidenkin! 

Päätä tyyli ranskanperunoiden rasiallesi ja pidä hauskaa luodessasi muotoilua, joka saa ihmiset hämmästelemään, kun he näkevät, miten herkulliset välipalasi tarjoillaan! 

Luonnolliset tai värikkäät ranskalaisrasiat? Sinä päätät! 

Haluatko räätälöidyn ranskalaisten tarjoilupakkauksen olevan yksinkertaisen ja maanläheisen näköinen, vai haluatko eloisan ja värikkään ulkoasun? Aloita valitsemalla ranskalaispakkauksesi valkoisen tai kraft-paperin väliltä ja luo muotoilu, joka tuo brändisi esiin ihanteellisella tavalla! 

Valmistamme ranskalaispakkauksemme vakiona valkoisesta kartongista, sillä se mahdollistaa runsaasti painomahdollisuuksia eri väriyhdistelmillä! Tästä syystä suosittelemme käyttämään valkoisia ranskanperunarasioita, jos lopullisena tavoitteena on värikäs ja kiiltävä ulkoasu. Kraft-paperi on ihanteellinen, jos mielestäsi luonnollisempi ilme sopii paremmin.

Jos haluat tehdä kaiken mahdollisen, on myös mahdollista painattaa suunnittelemasi kuvio ranskanperunalaatikoiden sisäpuolelle, mutta muistathan, että tästä aiheutuu pieni lisäkustannus. 

Ranskalaisrasiat painetaan CMYK-väreillä, joten voit olla villi ja valita niin monta väriä kuin haluat sisällyttää kuvioosi - maksamatta mitään ylimääräistä! Ranskalaisrasiat painetaan offset-painatuksella, joka takaa paitsi korkealaatuisen ja upean tulostuksen myös sen, että ensimmäinen ja viimeinen painettu ranskanperuna-laatikko näyttää täsmälleen samanlaisilta! 

PE-päällystetyt ranskanperunalaatikot lisäävät niiden rasvankestävyyttä.

Kertakäyttöiset ranskanperunoiden tarjoilupakkaukset ovat PE-pinnoittamattomia, mutta rasvan kestäviä ja elintarviketurvallisia. Jos kuitenkin haluat käyttää ranskalais-laatikoita rasvaisemmille elintarvikkeille, voimme valmistaa niitä PE-muovikerroksella. Kun ranskanperunalaatikoissasi on PE-pinnoite, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne vuotavat ja pilaavat kenenkään ruokailukokemusta. 

Painetut ranskanperunoiden tarjoiluastiat jokaisessa koossa

Vakiomallisen ranskanperunalaatikon mitat ovat seuraavat: Korkeus 10,7 cm, syvyys 4,95 cm ja leveys 8,5 cm. Eikö etsimäsi koko ole oikea? Ei syytä paniikkiin! Ranskalaispakkauksiemme koko on täysin räätälöitävissä, ja ne voidaan valmistaa juuri siinä koossa, joka on mielestäsi täydellinen tuotteellesi.

Räätälöidyt ranskanperunalaatikot toimitetaan litteinä, jotta ne säästävät tilaa kuljetuksessa, mutta ne on erittäin nopea ja helppo taittaa kokoon. Sinun tarvitsee vain painaa niitä hieman sivusta, jolloin ne avautuvat kokonaan - ja ne ovat heti käyttövalmiita! 

Ranskalaisrasiat muotoillaan liimaamalla etu- ja takapuolen sivut yhteen. Tämä on tärkeää pitää mielessä muotoilun kannalta, varsinkin jos haluat logon tai muuta tekstiä ranskanperuna-astian kylkeen, sillä takapuoli on etupuolen kanssa päällekkäin ja on olemassa vaara, että se leikataan keskeltä poikki. Jos tarvitset apua tai sinulla on epäilyksiä tästä, ota yhteyttä meihin osoitteessa mail@limepack.fi.

Tarjoiluastia ranskalaisille perunoille tuotettu Euroopassa

Ranskalaislaatikoiden vähimmäistilausmäärä on 5 000 kpl ja toimitusaika 14 viikkoa. Teemme yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa, minkä vuoksi voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita pienillä vähimmäistilausmäärillä. Tärkein etu siitä, että asiakkaamme ovat lähellä meitä, on ehdottomasti lyhyt ja siten ympäristöystävällinen kuljetus. 

NASCD-FreFry-10K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Tästä voit tarkistaa, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luuletkaan.

Good manufacturing practice (GMP) 

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001: 2015 on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja sovellettu ympäristöjärjestelmien standardi, ja siinä asetetaan organisaatiolle vaatimukset, joiden avulla se voi parantaa ympäristönsuojelun tasoa, täyttää oikeudelliset ja muut velvoitteet ja saavuttaa ympäristötavoitteet. 

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

Tässä standardissa määritellään vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajien ja niiden toimittajien hygienianhallintajärjestelmälle, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniapuutteet tunnistetaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti.

Vakio koko107 x 49,5 x 85,5 mm
Voidaanko ranskanperunalaatikoita valmistaa muussa koossa?Kyllä, ranskanperunalaatikot ovat täysin muokattavissa, ja niitä voidaan valmistaa sekä pienemmissä että suuremmissa koissa.
Paperin paksuus300 msg
Paperin tyyppiVakiomalliset ranskanperunalaatikot toimitetaan ilman pinnoitetta, mutta ne voidaan valmistaa PE-pinnoitteella.
Paperin väritValkoinen & kraft
PainomenetelmäOffset-painatus (CMYK-värit)
Vähimmäistilausmäärä5 000 kpl.
Määrä per laatikko1 120 kpl.
Laatikoita per lava44
Laatikon mitat560 x 400 x 180 mm
Määrä per lava49 280 kpl.
Kg. per lava411,2 kg.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-07-06 (14 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota