Räätälöidyt nuudelilaatikot

PE-pinnoitettu
  • Valkoinen nuudelirasia, johon on painettu "PASTA LUCIA" -logo
  • Valkoinen nuudelilaatikko, jossa on "PASTA LUCIA" -logo
  • Valkoinen nuudelilaatikko, jossa on painettu "Your Logo", koko 480 ml
  • Valkoinen nuudelilaatikko, jossa on "Your Logo", koko 480 ml
Valkoinen nuudelilaatikko, jossa on painettu "Your Logo", koko 480 ml

Räätälöidyt nuudelilaatikot

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 616,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Tarjoiletko herkullisia noutoruokia ja etsit kertakäyttöistä ruokalaatikkoa niiden tarjoiluun? Älä etsi kauempaa! Autamme asiakkaitamme räätälöidyillä painetuilla takeout-ruokalaatikoilla, jotka sopivat erinomaisesti wokille, kebabille, pastalle, currylle, ranskalaisille - mitä vain. 

Mukautetuissa takeout-laatikoissa on taitettava kansi, joka mahdollistaa sen sulkemisen, erillistä kantta ei tarvita. Painamme laatikot täysvärisellä CMYK-painatuksella ja laatikoita voi tilata vain 1000 kappaletta ilmaisella vakiotoimituksella.

Toimitusajat 

Tarvitsetko kipeästi take away -laatikoita? Ei hätää - meillä on sinulle lyhyt toimitusaika 4 viikkoa ja lisäksi pikapostimahdollisuus. 

Vakiotoimitusaika thai-laatikoille on 4 viikkoa ja ilmainen, mutta jos sinulla on kiire, DHL-pikavaihtoehtomme lupaa toimituksen viikossa. 

Nuudelilaatikoiden painatusmahdollisuudet 

Anna luovuuden virrata ja maksimoi suunnittelumahdollisuudet yksilöllisesti painetuilla nuudelilaatikoillamme! Painamme nuudelilaatikon koko ulkopinnan CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit lisätä suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia. Löydät mallit "design"-välilehdeltä täältä tuotesivulta tai voit ladata taideteoksesi, jos haluat, että ammattitaitoinen suunnittelutiimimme huolehtii siitä. (Psst, he tekevät sen mielellään ilmaiseksi!)

Silmäänpistävä väripommi vai minimalistinen ja ylellinen muotoilu? Se riippuu sinusta ja brändistäsi! Riippumatta siitä, minkälaisen suunnittelun valitset ja kuinka monta painoväriä tarvitset, hinta on sama. Kaikki takeout-laatikoissamme olevat mallit painetaan offset-painomenetelmällä. Kiinalaisissa takeout-laatikoissa on kiiltävä pinta, joka antaa upean vaikutelman suunnittelemallesi kuviolle ja valitsemillesi väreille. Jos nuudelilaatikoihin halutaan painattaa kuva, käyttämiemme CMYK-värien ansiosta myös se on mahdollista painaa, kunhan kuvien DPI on vähintään 300. 

Koska valmistamme nämä kiinalaiset nuudelilaatikot suunnittelemallasi mallilla irtotavarana - sinun ei myöskään tarvitse maksaa mitään asennuskustannuksia! 

Valitse nuudelipakkausten kahdesta eri koosta.

Tarjolla olevat kaksi eri kokoa ovat kiinalaisten ruokalaatikoiden yleisimpiä kokoja. Riippuen tarpeistasi ja tarjoamastasi ruoasta take away - sinulle löytyy sopiva koko. Taitettava take away -nuudelilaatikko on tilattavissa 26oz tai 16oz, joista ensin mainittu sopii isommille aterioille ja pienempi sopii hyvin välipalalle, ranskalaisille tai pienemmälle aterialle. Jos olet epävarma siitä, mikä koko sopii tarpeisiisi parhaiten, olet enemmän kuin tervetullut tilaamaan ilmaisen näytteen kokeillaksesi niitä.

Take away -laatikossa on sisäpuolella PE-muovipinnoite, jonka ansiosta ne kestävät sekä kuumaa että kylmää ruokaa vuotamatta tai liukenematta/heikentymättä. Joten riippumatta siitä, tarjoiletko herkullisia curryruokia vai virkistäviä hedelmäsalaatteja - tämä taitettu takeout-laatikko, jossa on painatus, tekee työnsä pitäen ruoan tuoreena ja esiteltynä parhaalla mahdollisella tavalla!

Taitettavan yläosan ansiosta voit sulkea take away -laatikon varmistaen, että tarjoamasi ruoka pysyy mukavasti lämpimänä, kunnes asiakkaasi on valmis nauttimaan siitä. Taittuvan kannen ansiosta erillistä kantta ei tarvita, mikä on sekä kustannustehokasta että mahdollistaa suuremman painatusalueen, jolla voit korostaa brändiisi liittyvää identiteettiäsi, ja kuluttajan on helppo syödä juosten.

NASNP-FooBox-S16G3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Size480 ml (16 oz)710 ml (26 oz)
Height95 mm100 mm
Diameter80 mm90 mm
Printing methodOffset (CMYK)Offset (CMYK)
PaperPE-coated PE-coated
Paper thickness270 gsm + 15PE270 gsm + 15PE
Bio available?YesYes
SurfaceGlossyGlossy
Quantity per box1.000 pcs.500 pcs.
Box dimensions58 x 53 x 4265 x 60 x 26
Box weight15,8 kg10,3 kg
Boxes per pallet1216
Quantity per pallet12.000 pcs.8.000 pcs.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-04-27 (4 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota