Sushi-laatikot ikkunalla omalla painatuksella

PE-pinnoitettu
  • Sushi-laatikko ikkunalla omalla painatuksella koossa "pieni"
  • Sushi-laatikko ikkunalla omalla painatuksella koossa "iso"
Sushi-laatikko ikkunalla omalla painatuksella koossa "pieni"

Sushi-laatikot ikkunalla omalla painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 325,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Sushi-laatikko ikkunalla - anna asiakkaillesi mahdollisuus vilkaista herkullisia sushi-, leivonnais- tai välipalojasi ja saa heidät innostumaan vielä enemmän siitä, että he pääsevät vihdoin maistamaan niitä! Tämä ainutlaatuinen esillepano saa asiakkaasi taatusti muistamaan sinut ja saa heidät palaamaan takaisin hakemaan lisää - ja todennäköisesti levittämään sanaa upeasta brändistäsi ja ammattimaisista pakkauksistasi!

Tee vaikutus omilla ikkunallisilla sushi-rasioilla, joissa on oma suunnittelusi!

Se, haluatko yksinkertaisen vai värikkään lookin, on täysin sinusta kiinni! Oli miten oli, takaamme, että ikkunallisista sushilaatikoistasi tulee upeita! Sinulla on vapaat kädet suunnittelun suhteen, joten anna palaa ja luo sellainen, joka varmasti tekee brändistäsi erottuvan!

Ikkunalliset sushirasiat painetaan CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit valita ja yhdistellä rajattoman määrän värejä suunnittelemaasi designiin! Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse huolehtia lisäkustannuksista, halusitpa sitten 3, 5 tai useampaa väriä suunnittelussasi! Sushi-laatikoiden painotekniikkana käytetään offset-painatusta, joka on menetelmä, joka takaa uskomattoman laadukkaan painatuksen ja myös sen, että ensimmäinen ja viimeinen painettu sushi-laatikko ikkunalla näyttää täsmälleen samanlaisilta. 

Valmistamme sushirasiat vakiona valkoisesta paperista ulkoa ja voimapaperista sisältä, mutta voimme valmistaa ne myös kokonaan voimapaperista tai valkoisesta paperista. Tämän lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden painattaa designisi ja logosi sushi-laatikoiden sisäpuolelle, mutta tästä peritään lisämaksu. 

Lyhyesti sanottuna: riippumatta siitä, millainen unelmiesi design sinulla on mielessäsi sushi-laatikoiden suunnittelussa, me voimme auttaa sinua toteuttamaan sen!

Monipuoliset sushi-laatikot - valitse tuotteellesi sopiva koko!

Tarjoamme räätälöityjä sushi-laatikoita kahdessa seuraavassa koossa (pituus x leveys x korkeus): 

Pieni: 160 x 103 x 45 mm

Iso: 241 x 103 x 45 mm

Nämä kaksi kokoa sopivat erityisesti ravintoloihin ja kahviloihin, jotka tarjoavat sekä pieniä että suuria annoksia kylmää take away -ruokaa, kuten sushimenuja, voileipiä, leivonnaisia jne., mutta ne sopivat täydellisesti lähes kaikkiin tarkoituksiin! Etsitpä sitten ainutlaatuisia take away -laatikoita elintarvikkeillesi, kahvilaan, leipomoon tai ravintolaan, takaamme, että löydät tuotteellesi sopivan koon riippumatta siitä, ovatko kyseessä makeiset, kuten macaronit, leivonnaiset, kuten donitsit ja keksit, vai kenties jopa salaatit ja riisiruoat.

Etkö ole varma, minkä kokoinen valitsisit? Tilaa ilmaisia näytteitä ja testaa kahta sushi-laatikon kokoa, jotta löydät tuotteellesi parhaiten sopivan! Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin osoitteeseen mail@limepack.fi.

Rasvanpitävät painetut sushi-laatikot ikkunalla

Painetut ikkunalliset laatikot ovat elintarvikekelpoisia ja rasvanpitäviä. Niiden sisäpuolella on ohut PE-pinnoite, joka estää niiden vuotamisen ja mahdollistaa sekä kylmien että lämpimien ruokien säilyttämisen. Huomaa kuitenkin, että pienen kerroksen ansiosta ne eivät sovellu liian nestemäisille ja kuumille elintarvikkeille, kuten keitolle. PE-pinnoite tekee ikkunalaatikoista biohajoamattomia ja kierrätyskelvottomia, mutta ikkunat ovat valmistettu PET-muovista, joka on helppo repiä irti ja joka pitäisi kierrättää.

Sushi-laatikoiden vähimmäistilausmäärä on 5 000 kpl ja toimitusaika 14 viikkoa. Ne toimitetaan päällekkäin pinottuina, joten niitä ei tarvitse taittaa ja ne ovat heti käyttövalmiita!

NASCD-SusBox-PES5K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Tässä osiossa näet, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luulisi..

Good manufacturing practice (GMP) 

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset..

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja sovellettu ympäristöjärjestelmien standardi, ja siinä asetetaan organisaatiolle vaatimukset, joiden avulla se voi parantaa ympäristönsuojelun tasoa, täyttää oikeudelliset ja muut velvoitteet ja saavuttaa ympäristötavoitteet. 

FSC®

FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®, joka on riippumaton järjestö, ja on perustettu keskittymään siihen, että paperiteollisuus takaa hyvät olosuhteet työntekijöille ja metsille. Tämä tarkoittaa sekä sitä, että puita ei kaadeta enempää kuin istutetaan uudelleen, että sitä, että tuotanto tukee paikallista ympäristöä.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

Tässä standardissa määritellään vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajien ja niiden toimittajien hygienianhallintajärjestelmälle, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniapuutteet tunnistetaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti.

KokoPieniIso
Pituus160 mm241 mm
Leveys103 mm103 mm
Korkeus45 mm45 mm
Paino15 g26 g
Paperin paksuus270 msg + 12PE290 msg + 12PE
Paperin tyyppiPE-pinnoitettuPE-pinnoitettu
Paperin väritValkoinen & kraftValkoinen & kraft
PainatusmenetelmäOffset (CMYK-värit)Offset (CMYK-värit)
Vähimmäistilausmäärä5 000 kpl.5 000 kpl.
Määrä per laatikko390 kpl.140 kpl.
Laatikoita per lava2028
Koko per laatikko600 x 400 x 410 mm600 x 320 x 280 mm
Paino per laatikko5,8 kg3,6 kg
Määrä per lava7 800 kpl.3 920 kpl.
Kg per lava147 kg131,9 kg

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-07-06 (14 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota