Ruokalaatikot kätevällä sulkemisella omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä

Ruokalaatikot kätevällä sulkemisella omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 2 946,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Nämä take away -laatikot kätevällä sulkemisella ovat tyylikäs tapa tuoda esiin tuotemerkkisi ja täydellinen pakkausratkaisu lähes mille tahansa tuotteelle. Kun niihin on painettu yksilöllinen mukautettu suunnittelusi, asiakkaasi ovat vaikuttuneita pakkauksesi upeasta ulkoasusta ja arvostavat ylimääräistä vaivaa, jonka olet nähnyt tehdessäsi siitä erityisen. He muistavat tuotemerkkisi pitkään tapahtuman tai myynnin jälkeen ja todennäköisesti myös levittävät siitä sanaa!

Suunnittele omat take away -laatikot!

Nämä take away -laatikot painetaan täysväritulostuksella koko pinnalle, ja voit sisällyttää suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat ilman lisämaksuja, oli se sitten 2, 4, tai jopa 7. Olipa mielessäsi millainen ilme tahansa, värikäs tai klassinen ja yksinkertainen, voit saavuttaa sen tarjoamiemme loputtomien suunnittelumahdollisuuksien avulla. Miksi siis odottaa enää? Hyppää rohkeasti suunnitteluprosessiin ja aloita suunnitteluprosessi ja luo tuotemerkkisi identiteettiä ja tyyliäsi vastaava muotoilu!

Take away -laatikoissa on kiiltävä pinta, joka saa suunnittelusi näyttämään ammattimaiselta ja kiillotetulta. Valitsitpa sitten hienovaraisen minimalistisen ilmeen tai jotain eloisampaa, sileä ja kiiltävä pinta kiinnittää huomion take away -laatikoiden hienostuneeseen ulkonäköön! Asiakkaat tunnistavat take away -laatikkosi välittömästi ja muistavat ne.

Tyylikkäät takeaway-laatikot loputtomilla käyttömahdollisuuksilla

Näitä elintarvikelaatikoita on saatavana kooltaan 120 mm (pituus) x 90 mm (leveys) x 70 mm (korkeus). Ne sopivat erinomaisesti kaikkeen kylmistä ja lämpimistä aterioista tuoreisiin mausteisiin ja yrtteihin, välipaloihin, leivonnaisiin ja henkilökohtaisiin hoitotuotteisiin! Tukevan kartongin ansiosta laatikot sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ruokien kuljettamiseen kevyistä välipaloista rasvaisiin herkkuihin, joten asiakkaasi voivat ottaa herkulliset ateriat mukaansa matkalle ilman huolta laatikon vuotamisesta. Lisäksi take away -laatikot ovat sekä hajuttomia että mauttomia.

Take away -ruokalaatikoissa on älykäs sulkeminen, joka on helppo avata ja sulkea. Tämä koristeellinen sulkeminen lisää take away -laatikoihin tyylikkyyttä ja eleganssia, ja lisäksi se varmistaa, että asiakkaasi voivat ottaa ruokansa tai tavaransa turvallisesti mukaansa matkalle.

Lisäksi take away -ruokalaatikoissa on automaattinen pohjan lukitusmekanismi. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun tarvitsee vain painaa kevyesti laatikon kulmia - pohja lukittuu paikalleen ja take away -laatikkosi avautuu välittömästi ja on valmis hetkessä!

Käytännölliset ja kestävät takeaway-laatikot

Take away -laatikoiden vähimmäistilausmäärä on 500 kpl, ja ne voidaan toimittaa 4 viikossa. Koska teemme yhteistyötä eurooppalaisten valmistajien kanssa ja olemme fyysisesti lähellä asiakkaitamme, voimme toimittaa tilaukset nopeasti ja pitää CO2-päästömme alhaisina.

Take away -laatikot toimitetaan litteinä. Tämä tarkoittaa, että ne eivät vie paljon tilaa varastossasi ja että niitä voidaan helposti säilyttää, kunnes ne ovat valmiita käytettäviksi. Ne on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista valmistetulla kerroksella, ja ne ovat biohajoavia ja kierrätettäviä. Take away -laatikot eivät siis ole vain erittäin käytännöllisiä - ne ovat myös ihanteellinen ympäristöystävällinen valinta kaikille yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään!

DKSTE-ButBox-XSFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoPieni
Pituus120 mm
Leveys90 mm
Korkeus70 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYK
PintaKiiltävä
PohjaAutomaattinen sulkeminen
Vähimmäistilausmäärä500 kpl
Miten ne toimitetaan?Liimattuna ja litteinä
Määrä per laatikko500 kpl
Paino per laatikko16,2 kg
Laatikon mitat600 x 360 x 270 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota