Kahvalliset take away-ruokalaatikot omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä

Kahvalliset take away-ruokalaatikot omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 654,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Logon, iskulauseen tai designin lisäämiseen räätälöidyt kahvalliset take away-ruokalaatikot ovat erinomainen tapa lisätä brändisi näkyvyyttä ja saada ihmiset puhumaan yrityksestäsi! Sen lisäksi, että asiakkaasi ovat vaikuttuneita eväsrasiasi upeasta ulkonäöstä, he arvostavat sitä, miten helppoa ruoka on ottaa mukaan paikasta A paikkaan B.

Lisää näkyvyyttäsi painetuilla kahvallisilla elintarvikelaatikoilla 

Omalla erityisellä suunnittelullasi painetut eväsrasiat kahvalla voivat auttaa lisäämään yrityksesi näkyvyyttä. Ne ovat yksinkertainen mutta erittäin tehokas tapa näyttää asiakkaillesi, kuka olet ja mitä teet, jotta he eivät unohda sinua tulevaisuudessa. Mikset loisi ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa designia takeaway tuotteillesi?

Eväsrasia painetaan täysväripainatuksella, joka antaa sinulle suunnitteluprosessissa vapauden valita niin monta väriä kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee maksaa ylimääräistä jokaisesta väristä. Valitsitpa sitten yksinkertaisen tai monimutkaisen muotoilun tai jotain siltä väliltä, loputtomien suunnittelumahdollisuuksiemme ansiosta voit luoda eväsrasioillesi minkä tahansa ulkoasun, joka sinulla on mielessäsi. Päästä siis luovuutesi valloilleen ja luo muotoilu, joka varmasti jättää unohtumattoman vaikutuksen!

Eväsrasiat ovat painokelpoisia vain ulkopuolelta, ja niiden pinta on kiiltävä. Kiiltävä pinta antaa niille ammattimaisen ulkonäön - täydellinen huomion herättämiseen ja pysyvän vaikutelman tekemiseen.

Käytännölliset ja monipuoliset ruokalaatikot kahvalla

Tuotemerkillä varustetut kartonkinen eväsrasia kahvalla ovat kooltaan 201 mm (pituus) x 141 mm (leveys) x 142 mm (korkeus). Ne ovat uskomattoman monipuolisia, ja monet yritykset voivat käyttää niitä tuotteidensa ammattimaiseen ja houkuttelevaan esittelyyn. Olitpa sitten kahvila, ravintola tai jopa muu kuin elintarvikealan yritys, nämä kantolaatikot kattavat kaiken! Eväsrasiat ovat aivan ihanteellisia, kun haluat kuljettaa tuotteitasi turvallisesti ja vaivattomasti aina voileipien, kuppikakkujen tai kokonaisten aterioiden kuljettamisesta lahjapakkausten pakkaamiseen.

Brändättyjä take away-laatikoita on valmistettu biohajoavasta ja kierrätettävästä pahvista, ja ne ovat riittävän vahvoja pitämään kosteat ja rasvaiset ruoat ilman, että ne kastuvat tai vuotavat. Käytännöllisten kahvojen ansiosta ruokarasioita on lisäksi helppo kuljettaa ilman, että tarvitsee huolehtia roiskeista ja sotkusta! Lyhyesti sanottuna: eväsrasia ovat täydellinen tapa kuljettaa tuotteitasi.

Eväsrasiat ovat valmiiksi liimattuja ja litteitä, joten ne voidaan helposti säilyttää viemättä liikaa tilaa. Automaattisen pohjan ansiosta sinun tarvitsee vain vetää laatikon kahdesta vastakkaisesta kulmasta työntääksesi sen paikalleen. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään hankalasta tai aikaa vievästä kokoonpanosta, sillä sinulla on heti ruokakannatin valmiina täytettäväksi herkullisilla herkuilla tai lahjatuotteilla!

Eurooppalaisen tuotannon monet edut

Teemme yhteistyötä yksinomaan eurooppalaisten valmistajien kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota vain 500 kappaleen vähimmäistilausmäärät ja lyhyen, 4 viikon toimitusajan painetuille eväsrasioillemme. Eurooppalaisten valmistajien käyttämisen suurin etu on kuitenkin se, että autamme vähentämään hiilidioksidipäästöjä merkittävästi verrattuna siihen, että meillä olisi valmistajia muualla.

DKSTE-FooCar-XLFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoSuuri
Pituus201 mm
Leveys141 mm
Korkeus142 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYK
PintaKiiltävä
PohjaAutomaattinen sulkeminen
Vähimmäistilausmäärä500 kpl
Miten ne toimitetaan?Liimattuna ja litteinä
Määrä per laatikko250 kpl
Paino per laatikko18,4 kg
Laatikon mitat600 x 360 x 270 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota