Hotdog-tarjottimet omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä

Hotdog-tarjottimet omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 692,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Haluatko saada takeaway-ruokasi näyttämään yhtä hyvältä, kun se maistuu? Siinä tapauksessa hotdog-tarjottimet omalla painatuksella ovat oikea ratkaisu! Ne ovat fiksu tapa markkinoida brändiäsi tyylikkäästi erottuaksesi kilpailijoistasi. Olitpa sitten tarjoamassa ruokaasi kojulla tai messuilla, tarjoiluastiat omalla painatuksella tulee ehdottomasti houkuttelemaan ihmisten huomiota brändiisi!

Painomahdollisuudet

Saa ilmaista suunnitteluapua ammattilaisiltamme ja luo ikimuistoinen design, joka edustaa brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla! Painatamme hotdog-tarjottimemme koko pinnalta täysväripainatuksella, mikä on painatusmenetelmä, jossa pääset valitsemaan laajasta valikoimasta eri värejä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on lähes rajattomat vaihtoehdot väriyhdistelmiä. Eikä siinä vielä kaikki, värien määrä ei myöskään vaikuta painatuksen kustannuksiin. Voit siis painattaa niin monella värillä kuin haluat ilman lisäkustannuksia! Täten, vain mielikuvituksesi on rajana. Jos tarjoilet todella värikkäitä ruokia, miksi ei painattaa niiden astiatkin kirjavin värein?

Ruokatarjottimissa on kiiltävä pinta, joka antaa niille ammattimaisen ilmeen. Niiden sileä pintakäsittely saa kiinnittämään vielä enemmän huomiota upeaan suunnitteluun ja nostaa ruoan esittelyn seuraavalle tasolle.

Valitse 3:sta eri koosta 

Ei ole väliä mihin tarvitset tarjottimia, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ovatko ne liian pieniä vai suuria tuotettasi varten. Meillä on hotdog tarjoiluastioita 3:ssa eri koossa, jotta voit löytää itsellesi tarpeitasi vastaavan koon:

  • Pieni: 135 x 67 mm (pohja) x 160 x 90 mm (yläosa) x 43 mm (korkeus)

  • Keskikokoinen: 177 x 67 mm (pohja) x 200 x 92 mm (yläosa) x 40 mm (korkeus)

  • Suuri: 170 x 112 mm (pohja) x 200 x 142 mm (yläosa) x 43 mm (korkeus)

Hotdog-tarjottimet ovat täydellinen tapa kaikille yrityksille tarjoilla ruokaansa. Pääasiallisesti, niitä käytetään ranskalaisten ja hodareiden tarjoamiseen, mutta niitä voi käyttää myös kanansiipien ja nachojen tarjoiluun. Tarjottimen korkeus mahdollistaa, että voit kasata päälle kaikki tarvittavat maukkaat lisukkeet, aina ranskalaisten päällä olevasta sulatetusta juustosta suolakurkkuihin ja paahdettuihin sipuleihin hotdogin päälle. Lisäksi välipalatarjottimet on valmistettu biohajoavasta ja kierrätettävästä pahvista, joka sopii rasvaisimmillekin välipaloille ja aterioille eivätkä ala vuotaa!

Kuorrutuksena kakun päälle - entäpä jos lisäisit tarjottimiisi vielä voipaperit omalla painatuksellasi, joka tekisi brändikokemuksestasi entistäkin ainutlaatuisemman?

Pienet vähimmäistilausmäärät

Oletko huolissasi varastotilasi riittävyydestä? Ei syytä huoleen! Pienten vähimmäistilausmääriemme ansiosta (vain 500 kpl lähtien) on helppoa tilata juuri sen verran kun on tarvetta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit täyttää varastosi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia astioiden vievän kaikkea tilaa. Lisäksi, hotdog-tarjottimet ovat kevyita ja pinottavissa, joten niitä on erittäin helppo säilyttää.

Kestävä kehitys

Meidän hotdog-tarjottimet omalla painatuksella ovat biohajoavia ja täysin kompostoituvia luontoon nopealla aikavälillä. Lisäksi, ne ovat kierrätettäviä eli, jos ne ovat lajiteltu oikein, niistä voidaan tehdä uusia tuotteita. Viime kädessä tämä auttaa vähentämään kaatopaikoille vuosittain päätyvän jätteen määrää. Kun ostat kestäviä tuotteita, voit hyvillä mielin edistää paljon puhtaampaa ja terveempää planeettaa! Mikset siis käyttäisi pakkauksiasi vihreinä ja näyttäisi asiakkaillesi, että välität ympäristöstä?

DKSTE-SnaTra-XSFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoPieniKeskikokoinenSuuri
Yläosan mitat (pituus x leveys)160 x 90 mm200 x 92 mm200 x 142 mm
Pohjamitat (pituus x leveys)135 x 67 mm177 x 67 mm170 x 112 mm
Korkeus43 mm40 mm43 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltäväKiiltävä
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl500 kpl
Miten ne toimitetaan?Liimattu ja pinottuLiimattu ja pinottuLiimattu ja pinottu
Määrä per laatikko250 kpl250 kpl200 kpl
Paino per laatikko3,7 kg4,4 kg7,8 kg
Laatikon mitat360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm790 x 280 x 270 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota