Painetut välipalalaatikot

BiohajoavaKierrätettävä

Painetut välipalalaatikot

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 2 709,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Oletko etsimässä helppoa ja tehokasta tapaa levittää brändiäsi? Silloin meidän välipalarasiat omalla painatuksella ovat täydellinen ratkaisu! Kun asiakkaasi ottavat ruokansa mukaan, laatikoiden ulkonäöt saavat varmasti huomiota ja saavat ihmiset haluamaan tuotteitasi! 

Korosta brändiäsi mukautetuilla painetuilla välipalapakkauksilla

Haluatko yksinkertaisen suunnitelman vähemmillä väreillä, joka edustaa parhaiten yritystäsi? Vai haluatko suunnitelman, jossa on paljon värejä ja kuvioita? Pystyt luomaan täsmälleen haluamasi suunnitelman monien design-vaihtoehtojemme avulla! Lisää logo, kuvat ja muut brändeihin liittyvät elementit, jotka korostavat sitä, mikä tekee yrityksestäsi uniikin ja erottuvat kilpailijoista.

Painamme välipalalaatikot kauttaaltaan CMYK-väreillä, joten voit valita niin monta väriä suunnitelmaasi kuin haluat. Ja parasta tässä on, että et joudu maksamaan mitään ylimääräisestä väristä, riippumatta siitä, kuinka monta aiot käyttää. Ja lisäbonuksena, noutolaatikoiden kiiltävä pinnoite parantaa suunnitteluasi ja antaa pakkauksellesi entistä ammattimaisemman ulkonäön!

3 kokoa - löydä tuotteellesi sopiva koko

Tarjoamme napostelulaatikkoja kolmessa eri koossa:

  • Pieni: 150 x 85 mm (pohja) x 163 x 97 mm (yläosa) x 50 mm (P x L x K)

  • Keskikokoinen: 180 x 95 mm (pohja) x 193 x 107 mm (yläosa) x 50 mm (P x L x K)

  • Suuri: 210 x 105 mm (pohja) x 223 x 117 mm (yläosa) x 50 mm (P x L x K)

Takeaway-laatikoita voidaan käyttää sushin, nuudeleiden, kebabin, salaattien, ranskalaisten perunoiden ja muiden ruokalajien tarjoiluun. Näillä monikäyttöisillä ja käytännöllisillä take away -laatikoilla, joissa on kannet, ei ole rajoituksia käyttötarkoituksiin. Kansien ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin lämpimien ruokien kuljettamiseen, joten asiakkaasi voivat ottaa ruokansa mukaan ja pitää sen turvallisesti lämpimänä siihen asti kun he ovat valmiina nauttimaan sen. Laatikoiden suunnittelu on tehty siten, että ne kestävät kosteutta ja rasvaa, joten asiakkaamme voivat nauttia ruoastaan murehtimatta

Loppuviimeistelmäksi jo näyttävien laatikkojen ulkonäköön voisit myös harkita meidän painetun voipaperin lisäämistä sisäpuolelle. Se ei vain tuo lisäsuojaa ruoallesi, vaan se myös tekee pakkauksesta ammattimaisemman näköisen! 

Ilmainen toimitus koko Eurooppaan

Tarvitsetko välipalapakkauksia mahdollisimman pian johonkin tilaisuuteen tai muuhun suureen tapahtumaan? Olet sitten tullut oikeaan paikkaan! Normaalilla toimituksellamme et joudu odottamaan enempää kuin 4 viikkoa saadaksesi ne. Ja parasta kaikista? Toimitus on täysin ilmaista. Tilaa siis välipalapakkauksesi heti ja varmista, että saat ne ajoissa valmiina tapahtumaasi!

Pienet vähimmäistilausmäärät

Kun tilaat Limepackilta, sinun ei tarvitse ostaa suurempia määriä kuin tarvitset! Pienimmän tilausmäärän ollessa vain 500 kappaletta välipalalaatikoiden osalta, saat juuri sen määrän, jonka tarvitset. Tämä tarkoittaa, että voit helposti muuttaa laatikoiden ulkonäköä niin usein kuin haluat! Mikset hyödyntäisi tätä mahdollisuutta ja tekisi ainutlaatuisia sesonkilaatikoita?

DKSTE-SnaBox-XSFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoPieniKeskikokoinenSuuri
Yläosan mitat (pituus x leveys)163 x 97 mm193 x 107 mm223 x 117 mm
Pohjamitat (pituus x leveys)150 x 85 mm180 x 95 mm210 x 105 mm
Korkeus50 mm50 mm50 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltäväKiiltävä
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl500 kpl
Miten popcornlaatikot toimitetaan?Miten hampurilaislaatikot toimitetaan?Liimattu ja pinottuLiimattu ja pinottu
Määrä per laatikko250 kpl500 kpl200 kpl
Paino per laatikko6,5 kg15,3 kg7,5 kg
Laatikon mitat360 x 310 x 280 mm600 x 360 x 270 mm790 x 280 x 270 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota