Katso

Miten tilata

Sushi-laatikot digitaalisella painatuksella

Etsitkö tapaa, jolla saisit sushi take away -pakkauksesi erottumaan muista? Älä etsi kauempaa. Mukautetuilla sushi-laatikoillamme voit lisätä ainutlaatuisen... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ketuksen esitystyyliisi ja tehdä jokaisesta ateriasta ikimuistoisen kokemuksen asiakkaillesi. Tarvitsitpa sitten pieniä, keskikokoisia tai suuria sushi-laatikoita - meiltä löytyy eri kokoja ja tyylejä, joista voit valita! Voit jopa hankkia räätälöidyt sushilaatikot ikkunalla, jotta voit esitellä herkulliset kalifornian- tai lohikäärmerullasi tyylikkäästi, vaikka ne olisivat laatikossa.

Asiantuntevat suunnittelijamme ovat valmiita auttamaan sinua sushilaatikoiden suunnittelussa - täysin veloituksetta. Joten mitä sinä odotat? Tilaa räätälöidyt sushilaatikot jo tänään, ja saat ne kotiovellesi vain 4 viikossa!

Tilaa räätälöityjä sushi-laatikoita vain 100 kpl.

Ei ole tarpeen sitoutua suurempiin määriin kuin on tarpeen. Limepackilla on helppo tilata juuri tarvitsemasi määrä. Sushilaatikoidemme vähimmäistilausmäärä on vain 100 kappaletta, ja olipa sinulla sitten pieni sushiravintola tai tarvitset sushilaatikoita tapahtumaa varten, vähimmäistilausmäärämme ansiosta saat juuri sen, mitä tarvitset.

Ikkunalla vai ilman? Valitse ihanteellinen koko ja tyyli

Valikoimastamme löydät sekä räätälöityjä sushi-laatikoita ikkunoilla että ilman ikkunoita. Sushilaatikoissamme on eri kokoja ja tyylejä, ja jokaisessa on ainutlaatuiset personointimahdollisuudet.

Nosta sushiesi esittelyä ikkunalla varustetuilla mukautetuilla sushirasioillamme! Ikkunallisilla sushi-rasioilla voit esitellä sushi-luomuksesi ainutlaatuisella tavalla ja antaa samalla ihmisille mahdollisuuden kurkistaa sisälle suussa sulaviin herkkuihin. 

Ikkunalla varustettuja sushi-rasioitamme on saatavana kahdessa koossa:

  • Pieni: 160 x 103 x 45 mm (LxSxK)

  • Suuri: 241 x 103 x 45 mm (LxSxK)

Nämä kaksi kokoa sopivat erinomaisesti ravintoloille, jotka myyvät sekä pienempiä että suurempia sushivaihtoehtoja. Voit tarjoilla sushirullia yksinään tai niiden lisukkeina inkivääri- ja merileväsalaatin kaltaisia lisukkeita.

Oletusarvoisesti nämä sushirasiat valmistetaan valkoisella paperilla ulkoa ja voimapaperilla sisältä. Voit kuitenkin halutessasi hankkia sushi-laatikoihin myös kokonaan valkoista tai kokonaan voimapaperia. Lisäksi voimme lisämaksusta painattaa logon tai kuvion laatikoiden sisäpuolelle. 

Sushilaatikoissamme, joissa ei ole ikkunaa, on nopea, vain 4 viikon toimitusaika! Ne ovat ihanteellinen ratkaisu silloin, kun sinulla on kiire saada mukautettuja sushi-rasioita, erityisesti tuleviin tapahtumiin, joissa haluat, että brändisi loistaa ja erottuu joukosta.

Nopeasti toimitettavia sushi-laatikoita on kolmea kokoa:

  • Pieni: 50 x 210 x 50 mm (SxLxK)

  • Keskikokoinen: 100 x 210 x 50 mm (SxLxK)

  • Suuri: 150 x 210 x 50 mm (KxLxK)

Pienimpään kokoon mahtuu yksi sushirulla, ja se on ihanteellinen nopean sushihimon tyydyttämiseen matkalla. Keskikokoiseen mahtuu kaksi sushirullaa, ja suurimpaan kokoon mahtuu jopa neljä sushirullaa, ja se on täydellinen koko ryhmälle jaettavaksi. Jos tarvitset erikokoisia sushi-laatikoita, tarjoamme myös räätälöityjä kokoja lisämaksusta. Jos haluat lisätietoja vaihtoehdoistasi, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Etkö ole varma koosta? Hanki ilmaisia näytteitä

Oletko epävarma sushiannosten ihanteellisesta koosta? Ei hätää! Lähetämme sinulle mielellämme näytelaatikon sushilaatikoistamme, jotta voit kokeilla eri kokoja ja löytää täydellisen sopivuuden sushi-annoksillesi. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen limepack@mail.fi tai soita meille numeroon +358 454907080.

Loputtomia suunnitteluvaihtoehtoja: CMYK-tulostus: Päästä luovuutesi valloilleen

Sushilaatikoissamme on mattapinta, joka antaa niille kiillotetun ja tyylikkään ulkonäön ja tekee niistä myös sileän tuntuisia! Käytämme sushilaatikoiden painamiseen CMYK-tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää suunnittelussasi niin monta väriä kuin haluat. Jos tavoittelet elinvoimaista muotoilua, jossa värit ponnahtavat esiin, CMYK-tulostus on ihanteellinen vaihtoehto, sillä siinä yhdistyvät syaani, magenta, keltainen ja avain (musta), jolloin saadaan aikaan kokonainen sateenkaaren sävyjen kirjo. Mikä on parasta CMYK-tulostuksessa? Riippumatta siitä, kuinka monta väriä käytät suunnittelussasi, hinta pysyy samana!

Tarjoamme myös mahdollisuuden painattaa sushilaatikot Pantone-väreillä. Tästä aiheutuu kuitenkin lisäkustannuksia. Pantone-tulostus on paras valinta yksinkertaisiin malleihin, joissa on vähemmän värejä ja joissa keskitytään väritarkkuuden saavuttamiseen suunnittelussa.

Hanki ilmaista suunnitteluapua

Tarvitsetko apua suunnittelun määrittämisessä? Ei hätää! Suunnittelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua ilman lisäkustannuksia. Lataa vain suunnittelutiedostosi ja anna meidän hoitaa loput. Saat 24 tunnin kuluessa esikatselukuvan mukautetuista sushilaatikoistasi, jotta voit hyväksyä suunnittelun ja varmistaa, että se on juuri sellainen kuin haluat.

Turvalliset ja kestävät mukautetut sushi-laatikot

Sushilaatikoissamme on ohut muovikerros, joka tekee niistä erityisen kestäviä rasvaa ja nesteitä vastaan. Tämä tarkoittaa, ettei tarvitse huolehtia vuodoista tai laatikoiden hajoamisesta, kun asiakkaasi vievät sushinsa mukaansa! Lisäksi sushi-laatikoissamme on myös tiiviisti sulkeutuva kansi, joka pitää asiakkaidesi sushit turvassa ja tuoreina, joten ne ovat loistava valinta mukaan matkalle.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota