Katso

Miten tilata

Kertakäyttömukit painatuksella

Haluatko lisätä brändisi näkyvyyttä hauskalla ja kustannustehokkaalla tavalla? Silloin kertakäyttömukit painatuksella ovat täydellinen ratkaisu yrityksesi tunnettuuden... Lue lisää

Suositellut

kahluajamesonredbulloriginalcoffeeshotlondonabsolutvodka

...levittämiseen! Logollasi tai viestilläsi painettujen paperimukien tai muovimukien avulla voit varmasti tehdä mistä tahansa tapahtumasta mainosfoorumin ja esitellä brändiäsi tavalla, joka varmasti kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion. Olitpa sitten menossa näyttelyyn tai vain mainostamassa yritystäsi, suunnittelemallasi kertakäyttömukilla erotut varmasti joukosta. Jos siis haluat tehdä suuren vaikutuksen kuluttamatta liikaa rahaa, painatuksella varustetut kertakäyttömukit ovat oikea ratkaisu! 

Erinomainen valinta kaikille yrityksille

Kertakäyttömukit painatuksella sopivat erinomaisesti kaikenlaisille yrityksille, jotka haluavat lisätä niihin ainutlaatuisen ilmeen, jotta asiakkaat muistaisivat ne! Olitpa sitten mehubaarin, kahvilan, leipomon tai muunlaisen yrityksen omistaja, yksilöllisellä suunnittelullasi painetut personoidut kertakäyttömukit jättävät varmasti pysyvän vaikutuksen asiakkaisiisi.

Jos pyörität liikettä, jossa tarjoillaan sekä kuumia että kylmiä juomia, kuten esimerkiksi Starbucksissa ja Espresso Housessa, sekä yksilölliset paperimukit että muovimukit ovat erinomainen valinta! Paperimukit sopivat erinomaisesti kuumille juomille, kuten espressoille ja latteille, kun taas muovimukit ovat täydellisiä jäisille juomille, kuten jääkahville ja limonadeille. Kertakäyttömukit eivät kuitenkaan ole ihanteellisia vain kylmien tai kuumien juomien tarjoiluun - niitä voi käyttää paljon muuhunkin! Jos olet menossa messuille, mikset käyttäisi mukeja tarjotaksesi mahdollisille asiakkaille herkullisia välipaloja, kuten pähkinöitä tai popcornia, kun he tulevat osastollesi? Kertakäyttömukit sopivat myös erinomaisesti näytteiden jakamiseen tapahtumissa, joten voit antaa ihmisille maistiaisia valikoimasi uusimmista tuotteista!

Mukauta kertakäyttömukit ilmaisen suunnitteluavun avulla

Paperimukit painetaan vakiona CMYK-värijärjestelmällä, mutta jos tarvitset suuria määriä, 50 000 tai enemmän, yksi valmistajistamme painaa ne Pantone-värijärjestelmällä. CMYK-painatus, joka tunnetaan myös nimellä täysväripainatus, tarkoittaa paitsi sitä, että voit saada melkein minkä tahansa värin, jonka haluat muotoiluusi, myös niin monta kuin haluat. Ja mikä parasta, emme veloita mitään ylimääräistä jokaisesta väristä suunnittelussasi! Toisaalta Pantone-väreillä painaminen takaa, että suunnitteluun valitsemasi väri(t) voidaan toistaa tarkasti paperikupeissa. Käytämme Pantone-värejä muovimukien painamiseen, ja niihin voidaan painaa enintään 6 väriä. 

Painamme kaikki kertakäyttömukimme 360 asteen painatuksella, mikä tarkoittaa, että voit saada upean suunnittelusi painatettua koko kupin pinnalle. Näin brändisi on aina näkyvissä kaikista kulmista ihmisten nähtäväksi!  

Olipa mielessäsi mikä tahansa tyyli, voit luoda mukeillesi ainutlaatuisen ilmeen, joka kuvastaa brändiäsi tarjoamiemme loputtomien suunnittelumahdollisuuksien avulla! Olipa kyse sitten yksinkertaisesta ja klassisesta tai rohkeasta ja värikkäästä ilmeestä, joka sopii parhaiten yrityksesi tyyliin, voit suunnitella juuri sellaisen kupin kuin haluat. Asiantuntijasuunnittelijoiden tiimimme auttaa sinua asettamaan suunnittelun kuppeihin, lähettää sinulle suunnittelukappaleen ja tekee muutoksia, kunnes olet täysin tyytyväinen. Ja mikä parasta? Se on täysin ilmaista!

Brändättyjä kertakäyttömukeja useissa eri kokoluokissa

Kertakäyttömukkejamme on saatavilla monissa eri kokoluokissa, joten löydät varmasti tarvitsemasi! Pienistä kupeista espressopikareille ja suuremmista kupeista kuplateelle ja pirtelölle, meillä on takuulla juuri etsimäsi koko. 

Valikoimastamme löydät kaikki seuraavat koot, mutta on tärkeää huomata, että saatavilla olevat koot voivat vaihdella sen mukaan, minkä tyyppisen paperikupin valitset:

  • The Shot - 100 ml

  • Pick-Me-Up - 160 ml

  • Cup-of-Joe - 240 ml

  • Mug-a-Chino - 350 ml 

  • Mondaykiller - 450 ml

  • The Really Big One - 550 ml

Logolla varustettuja muovimukejamme on saatavana seuraavissa kooissa:

  • Cocktail - 250 ml

  • Smoothielicious - 350 ml

  • Stadium Cup - 450 ml

  • Jumbo - 550 ml 

Etkö ole varma, minkä kokoisen kertakäyttömukin valitsisit? Lähetä meille sähköpostia tai soita meille! Pakkausasiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään tuotteellesi sopivan koon.

Ympäristöystävälliset kertakäyttömukit

Suhtaudumme intohimoisesti kestävään kehitykseen ja haluamme vaikuttaa ympäristöön mahdollisimman paljon. Siksi tarjoamme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kertakäyttömukien osalta, ja mikä parasta, ympäristöystävälliset paperimukit ovat itse asiassa markkinoiden kestävin vaihtoehto. Nämä paperimukit on valmistettu vesipohjaisella pinnoitteella tavallisen muovipinnoitteen sijaan, joten ne ovat sekä biohajoavia että kierrätettäviä. Muovimukit on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista, mikä tarkoittaa, että uutta muovia tuotetaan ja päästetään ympäristöön huomattavasti vähemmän. 

Teemme myös yhteistyötä yksinomaan Euroopassa sijaitsevien valmistajien kanssa, minkä ansiosta voimme olla lähellä asiakkaitamme, mutta mikä tärkeintä, se auttaa minimoimaan hiilidioksidipäästöt tuotteidemme kuljetuksen aikana.

Kertakäyttömukit vs. uudelleenkäytettävät kupit 

Uudelleenkäytettävät kupit vaativat kertakäyttömukeista poiketen paljon enemmän energiaa valmistukseen ja puhtaana pitämiseen. Kemian professori Martin B. Hockingin vuonna 1994 tekemä tutkimus osoittaa erityisesti, että jotta uudelleenkäytettävä muovimuki olisi yhtä tehokas kuin kertakäyttöinen paperimuki, sitä pitäisi käyttää vähintään 17 kertaa. Voit lukea siitä lisää blogikirjoituksestamme täältä.

Viime kädessä kyse on kuitenkin siitä, miten mukeja käytetään. Jos suunnitelmasi on osallistua suureen tapahtumaan ja jakaa kaikille uudelleenkäytettäviä mukeja, on hyvin todennäköistä, että suurin osa heistä hävittää mukinsa, kun he ovat juoneet siitä. Jos kuppeja on siis tarkoitus käyttää vain kerran tai muutaman kerran, kertakäyttömukit ovat ehdottomasti paljon parempi valinta! Toisaalta mukautetut uudelleenkäytettävät muovimukit sopivat erinomaisesti toimistokäyttöön tai kotiin, jossa niitä käytetään taatusti monta, monta kertaa.

Tilaa 1.000 kpl alkaen.

Sinun ei tarvitse maksaa suurista, 10.000 tai useamman kupin määristä saadaksesi käsiisi aivan omat, ainutlaatuiset brändätyt mukisi. Meillä Limepackilla on alhainen minimitilausmäärä, vain 1.000 kpl, kertakäyttömukeillemme. Siksi jos olet pienyritys, joka etsii kustannustehokasta tapaa levittää sanaa brändistäsi, painatuksella varustetut kertakäyttömukit ovat täydellinen ratkaisu. Miksi siis odottaa enää? Aloita suunnittelu jo tänään ja luo kuppeihisi ainutlaatuinen ulkoasu!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota