Yksiseinäiset pahvimukit ruskealla kraft-paperilla digitaalisella painatuksella

PE-pinnoitettu
  • 350 ml yksiseinäiset pahvimukit ruskealla kraft-paperilla, jossa on mattapinta ja musta painatus

Yksiseinäiset pahvimukit ruskealla kraft-paperilla digitaalisella painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 984,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Suunnitteletko tilausta lyhyellä varoitusajalla ja haluat varmistaa, että saat omat painetut kuppisi ajoissa tulevaa tapahtumaa varten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Täällä Limepackilla me huolehdimme sinusta! Kun sinulla on omat painetut, nopeasti toimitettavat pahvimukit, erotut varmasti joukosta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että saat ne ajoissa!

Nopeasti toimitettavat kahvikupit voidaan toimittaa vain 10-14 arkipäivässä, ja ne ovat tehokas tapa edustaa brändiäsi messuilla tai jopa yksityisissä juhlissa!

Pahvimukit omalla painatuksella ja nopealla toimitusajalla

Me Limepackilla tiedämme, miten tärkeitä määräajat ovat asiakkaillemme. Siksi työskentelemme intensiivisesti tarjotaksemme korkealaatuisia tuotteita nopeilla toimitusajoilla. Mukautetusti painetut pahvimukit nopealla toimituksella ovat nopea ja luotettava ratkaisu, ja voimme toimittaa ne jopa 10-14 arkipäivän kuluessa. Huomaa, että hinnat vaihtelevat halutun toimitusajan mukaan. Näiden paperimukien avulla voit noudattaa tulevaa määräaikaa laadusta tinkimättä. Jos sinulla on kuitenkin erittäin tiukka määräaika, otathan yhteyttä meihin osoitteessa mail@limepack.fi varmistaaksesi, että voimme noudattaa sitä.

Pahvimukeja 4:ssä koossa - loputtomasti käyttömahdollisuuksia!

Virkistävä limonadi vai kermainen cappuccino? Tämän tuotteen avulla voit tarjota asiakkaillesi molempia! Yksiseinäiset pahvimukit sopivat erinomaisesti kylmille ja haaleille juomille, ja ne on päällystetty PE-muovikerroksella, joka estää vuotamisen ja tekee niistä tukevia.

Tarjoamme näitä pahvimukeja 4:ssä eri koossa: 100 ml, 240 ml, 350 ml ja 450 ml. Pienimmän kokoinen paperimuki sopii täydellisesti espresson juomiseen, mutta se sopii myös mainiosti näytteiden jakamiseen tapahtumissa. Suurempia kokoja käyttävät yritykset pop-up-tapahtumissa ja messuilla, ja ne sopivat esimerkiksi kahviloihin ja kauppoihin, jotka myyvät sekä pieniä että suuria kahviannoksia. 

Painettuja pahvimukejamme voi käyttää monella eri tavalla! Tee vaikutus tarjoillessasi herkullista smoothieta tai pirtelöä; välipaloja tai karkkia - tai jotain aivan muuta. Mitä ikinä tarjoiletkin, voit tehdä sen tyylillä, kun sinulla on omat painetut kahvikupit.

Tarjoamme pahvimukeihin kansia kooissa 240 ml, 350 ml ja 450 ml, jotta asiakkaasi voivat pitää juomansa lämpimänä ja välttää roiskeita. Tavallisten paperimukien 80 mm:n kannet sopivat 240 ml:n ja 350 ml:n pahvimukeihin, ja 90 mm:n kannet sopivat 450 ml:n pahvimukiin.

Loputtomasti suunnittelumahdollisuuksia 

Laita kirsikka kakun päälle! Käytä mukautettuja painettuja pahvimukejamme brändisi eduksi ja kommunikoi nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi kanssa.

Nopeasti toimitettavat paperimukit on valmistettu kraft-paperista ja niissä on mattapinta.  Painamme pahvimukit täysväripainatuksella CMYK-värejä käyttäen, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti valita ja sekoittaa niin monta väriä kuin haluat kupissa olevaan kuvioon ilman lisäkustannuksia. Älä siis pidättele itseäsi ja anna luovuutesi asettua valloilleen luodessasi täydellistä designia, joka edustaa brändiäsi ja yritystäsi! Käytetty muste on neutraalia sekä hajultaan että maultaan.

Painamme paperimukit 1 000-19 000 kpl:n erissä digitaalisella painatuksella, joka on erinomainen menetelmä pienempiin eriin ja nopeaan tuotantoon. Koska tämä painomenetelmä ei vaadi painolaattoja, on mahdollista painaa monia erilaisia malleja ja kuvia ilman suuria lisäkustannuksia. Tämä painomenetelmä voi johtaa siihen, että lopullinen painatus on hieman pigmenttimäinen, ja heikkolaatuisten tiedostojen, kuten kuvien, tulostaminen pahvimukeihin voi olla vaikeampaa digitaalisella painatuksella. Digitaalipainatuksessa on myös tärkeää huomata, että kuppi oikea pinta voi näkyä hieman riippuen musteen määrästä ja tummuudesta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Paperimukit 20 000-500 000 kpl:n erissä painetaan offset-painatuksella. Offset-painatus on paras vaihtoehto korkealaatuisten pahvimukien painamiseen suurissa erissä, ja tällä menetelmällä varmistetaan aina, että ensimmäinen ja viimeinen painettu paperimuki ovat identtisiä. Koska tässä menetelmässä käytetään painolaattoja, se mahdollistaa myös korkean kuvan resoluution, joten se on ihanteellinen tavallisten kuvien painattamiseen laadukkaasti paperimukeihin. 

Tuotanto EU:ssa

Tuotamme kaikki tuotteemme Euroopassa, meitä ja asiakkaitamme lähellä olevissa maissa. Kumppanuudet ja yhteistyö eurooppalaisten valmistajien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota pieniä tilausmääriä, nopeita toimituksia ja korkealaatuisia tuotteita. Kaikki valmistajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat ISO-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että niillä on sertifioidut laadunhallintajärjestelmät ja kestävän kehityksen standardit. EU:ssa tapahtuvan tuotannon suurin etu on kuitenkin epäilemättä pienemmät hiilidioksidipäästöt pahvimukien lyhyen kuljetuksien ansiosta, mikä on Limepackille tärkeä tekijä. Sinulla voi siis olla hyvä omatunto tilatessasi meiltä nopeasti toimitettavat pahvimukit!

DKSIU-PapCup-SW4KS3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Good manufacturing practice (GMP)

Hyvien tuotantotapojen tarkoituksena on varmistaa, että tuotteet ovat turvallisia kuluttajille ja että ne valmistetaan johdonmukaisesti niiden käyttötarkoitukseen sopivaan laatuun. Näin ollen se koskee sekä valmistus- että laadunhallintamenettelyjä.

Quality System Certification – ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -standardissa määritellään laadunhallintajärjestelmän kriteerit, ja se perustuu useisiin periaatteisiin, kuten vahvaan asiakaskeskeisyyteen, ylimmän johdon motivaatioon ja osallistumiseen, prosessilähestymistapaan ja jatkuvaan parantamiseen. Tämä auttaa kuluttajia saamaan tasalaatuisia ja laadukkaita tuotteita ja palveluja.

Koko100 ml240 ml350 ml450 ml
TyyppiYksiseinäinenYksiseinäinenYksiseinäinenYksiseinäinen
PaperiRuskea kraft-paperi, PE-pinnoitettuRuskea kraft-paperi, PE-pinnoitettuRuskea kraft-paperi, PE-pinnoitettuRuskea kraft-paperi, PE-pinnoitettu
Ylä Ø62 mm80 mm90 mm90 mm
Pohja Ø45 mm57 mm60 mm60 mm
Korkeus64 mm90 mm110 mm134 mm
Paino4 g8 g10 g 11 g
PainomenetelmäDigitaalinen painaminen & offsetpainaminenDigitaalinen painaminen & offsetpainaminenDigitaalinen painaminen & offsetpainaminenDigitaalinen painaminen & offsetpainaminen
Kuppeja per putki350 kpl50 kpl100 kpl200 kpl
Kuppeja per laatikko2.100 kpl1.000 kpl1.000 kpl1.000 kpl
Putket per laatikko620105
Laatikon mitat410 x 320 x 490 mm410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm564 x 366 x 545 mm
Kuppeja per lava50.400 kpl24.000 kpl16.000 kpl16.000 kpl
Vähimmäistilausmäärä1.000 kpl1.000 kpl1.000 kpl1.000 kpl

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-04-27 (4 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-12 (2 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota