Hotdog-tarjottimet omalla painatuksella

Pidätkö hampurilaispaikkaa, myytkö katuruokaa tai oletko menossa suureen tapahtumaan ja etsit ainutlaatuista tapaa tarjoilla tuotteitasi? Kertakäyttötarjottimemme,... Lue lisää

Suositellut

mellowdonutsbandoburgerschick&cheezpizzahutgordonramsaypoplburger

...joihin on painettu suunnittelemasi kuvio, herättävät varmasti huomiota brändillesi ja saavat asiakkaasi muistamaan sinut! Ne ovat täydellinen ratkaisu, jolla saat huomiota ja erotat yrityksesi kilpailijoista, mutta ne ovat myös erittäin käteviä, sillä niiden avulla ruoan tarjoilu asiakkaille on nopeaa ja helppoa.

Kestävät ruokatarjottimet, jotka sopivat erinomaisesti kaikenlaiselle ruoalle

Pahvisten ruokatarjottimet avulla asiakkaasi voivat nauttia aterioistaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia sotkuisista roiskeista. Tämä johtuu siitä, että tarjottimet on valmistettu rasvankestävästä pahvista, joka ei vuoda tai hajoa, mitä niihin sitten laitetaankin! Ne ovat tarpeeksi kestäviä tarjoillaksesi kaikkea friteeratuista ruoista, kuten juustoisista ranskalaisista, BBQ hot wingseistä ja mozzarellatikuista, hot dogeihin tai churroihin, joissa on jäätelöä. Joten anna mennä ja täytä tarjottimet kastikkeella ja dipillä! Tarjottimien korkeiden reunojen ansiosta voit jopa lastata ne ilman, että mitään valuu reunojen yli, joten voit kasata päälle niin monta täytettä kuin haluat, kun tarjoilet aterioita. Teet taatusti asiakkaidesi päivän iloiseksi, kun he näkevät kaikki herkut tarjottimellasi! 

105 % hintatakuu 

Jos etsit parasta tarjousta painetuista pakkauksista, olet tullut oikeaan paikkaan! Haluamme olla markkinoiden edullisin, minkä vuoksi tarjoamme 105 %:n hintatakuun kaikille valikoimissamme oleville tuotteille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään painettuja tuotteita edullisemmin muualta, emme ainoastaan vastaa hintaa, vaan alennamme sitä jopa 5 % lisää. 

Hanki tarjottimet kannella tai ilman kantta

Kertakäyttöisiä tarjottimiamme on saatavana kannella ja ilman kantta, joten voit itse päättää, mikä sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi. Ilman kantta olevat tarjottimemme sopivat erityisesti ruokakojuihin, ulkoilmatapahtumiin, kuten festivaaleille, ja muihin liikkeellä oleviin tilaisuuksiin, joissa asiakkaat haluavat syödä ruokansa heti eivätkä aio kuljettaa sitä pitkälle. Mutta jos etsit tarjottimia, jotka pitävät asiakkaidesi ruoan tuoreena ja lämpimänä, kunnes he pääsevät kotiin tai minne tahansa, kannelliset tarjottimemme ovat juuri sitä, mitä tarvitset! Kannet sulkeutuvat tiiviisti ja pitävät ruoan turvallisena, joten asiakkaasi voivat ottaa ruoan mukaansa minne tahansa ilman huolta siitä, että se valuu ulos tai siihen pääsee jotain.

Suuri valikoima painettuja hot dog -tarjottimia 

Etsitpä sitten yhden tai useamman kokoisia tarjottimia, valikoimastamme löytyy taatusti juuri sinulle sopiva koko. Tarjottimissamme on sekä kannellisia että kannettomia tarjottimia kolmessa eri koossa, joten voit olla varma, että löydät oikean tarjottimen jokaiseen ateriaan ja tyydytät jokaisen asiakkaan nälän täydellisellä annosannoksella. Ehkä ruokalistallasi on paistettuja ruokia, kuten rapeita ranskalaisia, fish and chips tai paistettua kanaa? Riippumatta siitä, mitä tarjoilet, 3 kokoa sopivat täydellisesti pieniin, keskikokoisiin ja suuriin annoksiin! Tutustu mallistoomme ja löydä juuri oikea koko annoksillesi.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia täydellisen koon valitsemisessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Pakkausasiantuntijatiimimme auttavat sinua aina mielellään

Teemme suunnittelustasi todellisuutta täysväripainatuksen avulla

Lisää lokeroihisi henkilökohtainen kosketus omalla suunnittelullasi, joka vangitsee brändisi hengen ja tekee siitä erottuvan. Asiantunteva suunnittelijatiimimme auttaa sinua muotoilun laatimisessa, ja saat jopa design-vedoksen hyväksyntääsi varten - täysin maksutta! Takaamme, että olet täysin tyytyväinen mukautettuun tuotteeseesi ennen kuin lähetämme sen tuotantoon.

Painatamme hot dog -tarjottimemme koko pinnalle CMYK-väripainatuksella (täysväripainatus), joka tarkoittaa syaania, magentaa, keltaista ja avainta (mustaa) ja on värijärjestelmä, jolla voidaan luoda laaja valikoima värejä yhdistettynä. Täysväripainatuksen avulla voit saada melkein minkä tahansa värin mitä voit kuvitella. Lisäksi voit käyttää niin monta väriä kuin haluat, eikä sinun tarvitse maksaa jokaisesta väristä mitään ylimääräistä. Tämä tarkoittaa, että hinta on sama riippumatta siitä, käytätkö suunnittelussasi 4, 5 vai 6 väriä! Tarjottimet painetaan offset-painatuksella, joka on alalla hyvin yleinen tekniikka, joka on tunnettu korkealaatuisten painatuksen luomisesta. Tällä painomenetelmällä varmistetaan, että viimeinenkin painettu tarjotin näyttää täsmälleen samalta kuin ensimmäinen. 

Tarjottimissa on kiiltävä pinta, joka antaa niille tyylikkään ulkonäön ja saa tarjottimiin painetun mallin näyttämään kirkkaammalta ja eloisammalta! Ruokatarjottimien ammattimainen ulkonäkö kiinnittää varmasti monien ihmisten huomion ja herättää heidän kiinnostuksensa tarjoamiisi herkullisiin aterioihin.

Pienet vähimmäistilausmäärät

Kuka sanoo, että sinun täytyy rikkoa pankkisi saadaksesi brändisi maailmalle? Limepackilla valtava budjetti ja valtavat määrät eivät ole välttämättömiä saadaksesi käsiisi ikioman räätälöidyn painetun pakkauksesi! Kun mukautettujen painettujen tarjottimien vähimmäistilausmäärä on vain 500 kappaletta, saat helposti juuri sen määrän, jonka tarvitset myymälääsi tai tulevaa tapahtumaa varten. 

Eurooppalainen tuotanto 

Sen lisäksi, että tarjoamme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä tuotteita, teemme yhteistyötä yksinomaan valmistajien kanssa ympäri Eurooppaa. Teemme näin sen tuomien monien etujen, kuten alhaisen vähimmäismäärän ja nopeiden toimitusten, vuoksi. Ylivoimaisesti suurin etu on kuitenkin lyhyt etäisyys valmistajiltamme asiakkaillemme, mikä johtaa huomattavasti pienempiin hiilidioksidipäästöihin tuotteidemme kuljetuksen aikana. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota