Katso

Miten tilata

Ruokatötteröt omalla painatuksella

Haluatko lisätä ainutlaatuisen kosketuksen tapaan, jolla tarjoilet ruokasi? Tarjoile ne painetuissa kartioissa! Ne eivät ole vain tyylikäs tapa tarjoilla ruokaa, vaan ne ovat... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...e ovat myös erittäin käytännöllisiä ja helpottavat ruokailua tien päällä. Tötteröitä voi käyttää mille tahansa kuviteltavissa olevalle ruoalle, kuivalle tai rasvaiselle, ja voit helposti täyttää ne millä tahansa herkullisista juustoranskalaisista ja nachoista rapeisiin churroihin. Asiakkaasi arvostavat tötteröiden kätevyyttä, ja sinut muistetaan hauskasta ja erilaisesta tavasta tarjoilla aterioita. Tilaa take-out-tötteröt jo tänään ja erotu muista! 

Tilaaminen meiltä on nopeaa ja helppoa, ja jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai tarvitset apua suunnittelussa, pakkaus- ja suunnitteluasiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi maksutta.

Täydellinen valinta mihin tahansa take-out-ateriaan

Kestävästä, öljytystä pahvista valmistetut kartiot sopivat kaikenlaiseen tarjoiluun! Ne sopivat kaikenlaisten välipalojen, kuten sokeroitujen manteleiden, ja aterioiden, kuten kalan ja ranskalaisten, tarjoiluun sekä jälkiruokien, kuten makeiden crepesien, tarjoiluun. Tötteröt sopivat erinomaisesti kaikille yrityksille, jotka myyvät ruokaa liikkeellä, kuten ruoka-autoille ja ruokakojuille, ja ne ovat ihanteellinen pakkaus kaupoille, jotka myyvät jälkiruokia, kuten vohveleita ja churroja. Erityisesti ne ovat täydellinen valinta kiireisiin tapahtumiin, kuten festivaaleihin ja urheilukisoihin, joissa ruokaa varten muodostuu pitkiä jonoja. Niiden avulla ruoka voidaan tarjoilla nopeasti ja helposti, ja ne ovat myös erittäin käteviä pitää kädessä ja kuljettaa! 

Valitse laajasta valikoimasta take-out-tötterökokoja

Teemme yhteistyötä useiden valmistajien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle laajan valikoiman kokoja ja muotoja. Olivatpa erityistarpeesi mitkä tahansa, löydät valikoimastamme varmasti täydellisen take-out-tötterön välipalojen, aterioiden tai jälkiruokien tarjoiluun! 

Koska teemme yhteistyötä useiden valmistajien kanssa, jotkin kartiokoot vaihtelevat hieman kooltaan, mutta myös ulkonäöltään ja tietyiltä ominaisuuksiltaan.  Meillä on esimerkiksi kartioita, joissa on rei'itetyt linjat, joiden avulla asiakkaasi voivat repiä osan kartiosta pois ateriansa syödessään. Nämä tötteröt ovat hyödyllisiä monilla aterioilla, koska asiakkaasi voivat välttää sormensa likaantumisen. Meillä on myös tötteröitä, joiden yläosassa on kaksi uudelleen suljettavaa läppää, joiden avulla asiakkaasi voivat pitää ruokansa lämpimänä ja tuoreena, sekä versio, jossa on korotettu selkäosa, joka tukee ruokaa tötterössä. 

Valikoimassamme olevat pienet tötteröt ovat täydellisen kokoisia erilaisille välipaloille, kuten pähkinöille, popcornille ja sipseille, ja niitä voidaan käyttää myös pienten sipsiannosten tarjoiluun. Keskikokoisiin tötteröihin mahtuu hieman enemmän, ja ne sopivat erinomaisesti hieman suuremmille annoksille ranskalaisia sekä churroja, kalaa ja ranskalaisia ja monia muita paistettuja herkkuja. Tämä koko sopii myös vohveleiden tarjoiluun jäätelön kanssa. Jos haluat kokoa nälkäisemmille asiakkaillesi, valitse suurempi koko! Tähän kokoon mahtuu hyvin suuria aterioita, ja asiakkaasi ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Se on myös täydellinen koko jaettavaksi, joten asiakkaat voivat nauttia herkullisista aterioistasi yhdessä. Meillä on asiakkaita, jotka ovat käyttäneet tätä kokoa suuriin annoksiin herkullisia kreppejä.

105 % hintatakuu

Olemme erittäin luottavaisia hintojemme suhteen, minkä vuoksi meillä on 105 % hintatakuu kaikille tuotteillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen halvemmalla kilpailijan verkkosivuilta, takaamme, että hinta on sama kuin kilpailijalla ja jopa 5 % halvempi! 

Korosta brändiäsi huomiota herättävällä muotoilulla

Onko sinulla mielessäsi jokin tietty muotoilu, jonka haluaisit toteuttaa? Loputtomat suunnittelumahdollisuutemme antavat siihen mahdollisuuden! Olipa kyse sitten värikkäitä kuvioita sisältävästä suunnittelusta tai jostain yksinkertaisemmasta ja klassisemmasta, voit saada juuri sen, mitä haluat. Lupaamme sinulle lopullisen suunnittelun, joka näyttää upealta, olipa se mikä tahansa! Voit huolehtia suunnittelusta itse lataamalla valitun tuotteen mallit tai pyytää sisäisiä suunnittelijoitamme auttamaan sinua suunnittelun luomisessa. Lisäpalveluna saat aina esikatselukuvan räätälöidystä tuotteesta hyväksyntääsi varten, ennen kuin lähetämme sen tuotantoon. Ja mikä parasta? Suunnitteluapumme on täysin maksutonta! 

Väripainatus (CMYK)

Painamme ruokakartiot täysvärisinä ja peitämme koko pinnan upealla suunnittelullasi! Väripainatuksen kauneus on siinä, että voit itse valita, mitä ja kuinka monta väriä haluat sisällyttää suunnitteluun. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia lisäkustannuksista: hinta pysyy samana riippumatta siitä, kuinka monta väriä käytät. Haluatko sisällyttää suunnittelemaasi kuvaan kuvan? Tai kenties iskulauseesi tai pienen viestin asiakkaillesi? Ei ongelmaa! Voit käyttää vapaasti niin monta visuaalista elementtiä kuin haluat korostaa brändiäsi.  

Hanki PE-päällystettyjä kartioita lisävahvuutta varten

Kartiomme valmistetaan vakiona ilman PE-pinnoitetta, mutta ne on valmistettu rasvanpitävästä paperista, ja ne kestävät useimmat ateriat ilman, että ne irtoavat tai alkavat vuotaa. Yksi valmistajistamme voi kuitenkin valmistaa kartiot PE-pinnoitteella. Jos tarjoilet erittäin rasvaisia aterioita tai aterioita, joissa on paljon kastikkeita tai mausteita, suosittelemme, että tilaat varmuuden vuoksi PE-pinnoitteiset kartiot. Tötteröt, joissa ei ole PE-vuorta, voidaan kierrättää ja hajottaa luonnossa, koska ne ovat muovittomia, kun taas muovivuorauksella varustetut tötteröt eivät, joten kehotamme sinua aina hävittämään ne asianmukaisesti.

Helppo käyttää ja säilyttää

Kartiot toimitetaan litteinä, mutta ne on erittäin helppo valmistella käyttöä varten. Avaa ne vain ja ne ovat valmiita täytettäväksi aterioillasi - mikään ei ole nopeampaa! Litteän muotonsa ansiosta niiden säilyttäminen, kunnes tarvitset niitä, ei ole lainkaan ongelma. Tilasitpa sitten 500, 1000 tai enemmän tötteröitä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne vievät liikaa tilaa varastossasi!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota