Kartonkitötteröt omalla painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä

Kartonkitötteröt omalla painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 812,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Etsitkö luovaa ja kätevää tapaa tarjota asiakkaillesi eväitä tai aterioita matkalle? Silloin painetut kartonkitötterot ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen! Niiden ainutlaatuisen muodon ansiosta niitä on helppo kuljettaa mukana, ja niitä voidaan käyttää useille eri ruokalajeille. Ne ovat loistava lisä mihin tahansa tapahtumaan tai tilaisuuteen, ja kun niissä on oma suunnittelusi, sinut muistetaan varmasti ruokasi upeasta esillepanosta.

Tee vaikutus mukautetuilla painetuilla kartonkitötteröillä

Jos haluat todella jättää asiakkaisiin pysyvän vaikutuksen, hyvä tapa tehdä se on tehdä vohvelikartioihin huomiota herättävä muotoilu. Tarjoilemalla välipaloja tai ruokaa tötteröissä, joissa on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva kuvio, asiakkaat muistavat yrityksesi todennäköisemmin - ja juuri sitä sinä haluat!

Tarjoamiemme loputtomien suunnittelumahdollisuuksien ansiosta sinun luomistyöllesi ei ole rajoja! Voit käyttää niin monta väriä kuin haluat ilman lisämaksuja. Tämä johtuu siitä, että vohvelikartiot painetaan täysvärisinä, joten voit todella antaa luovuutesi loistaa ja luoda suunnittelun, joka todella kuvastaa brändiäsi. Halusitpa sitten yksinkertaisen mallin tai jotain monimutkaisempaa ja yksityiskohtaisempaa, voimme auttaa sinua luomaan yrityksellesi täydellisen mallin. Vohvelikartiot on valmistettu valkoisesta pahvista, ja niissä on kiiltävä pinta. Kiiltävä pinta antaa kartioille sileän ja kiiltävän ulkonäön, mikä lisää niihin ripauksen ammattimaisuutta, joka tekee varmasti vaikutuksen! Huomaa, että vohvelikartiot voidaan painaa vain ulkopuolelle ja että kartioiden sisäpuoli on hieman harmaata.

Valitse ihanteellinen kokosi

Kartonkitötteröitä on kahta eri kokoa, jotta ne sopivat kaikkiin tarpeisiisi! Niitä on saatavana seuraavissa koossa:

  • Pieni: 151 nm (leveys) x 183 mm (korkeus)

  • Keskikokoinen: 181 mm (leveys) x 220 mm (korkeus)

Vohveleiden lisäksi tötteröitä voi täyttää monilla muilla herkuilla. Ne on valmistettu tukevasta ja tiheästä pahvista, joten niihin mahtuu kaikenlaista ruokaa vuotamatta tai hajoamatta. Pienet kartiot sopivat erityisen hyvin kevyille välipaloille, kuten paahdetuille manteleille ja popcornille, kun taas keskikokoiset pitävät sisällään hieman enemmän ja sopivat siksi erinomaisesti esimerkiksi churroihin, juustomaisiin ranskanperunoihin ja fish'n' chipseihin. Take away -kartiot sopivat erityisen hyvin kiireisiin paikkoihin, joissa välipalat ja ruoka on tarjottava nopeasti ja helposti. Niiden kartiomaisen muodon ansiosta asiakkaat voivat helposti tarttua ja kantaa niitä, joten ne sopivat täydellisesti syömiseen tien päällä!

Käteviä ja ympäristöystävällisiä vohvelikartioita

Mukautetut painetut vohvelikartiot toimitetaan tasaisina, mutta ne on erittäin nopea ja helppo valmistella käyttöä varten. Pieni painallus molemmin puolin avaa ne ja ne ovat heti valmiita täytettäväksi herkullisilla herkuilla! Kartiot on valmistettu muovittomasta elintarvikepahvista, joka on sekä kierrätettävää että biohajoavaa. Vohvelikartiot ovat siis helppokäyttöisiä, mutta lisäksi ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto!

DKSTE-WafCon-XSFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoPieniKeskikokoinen
Leveys151 mm183 mm
Korkeus181 mm220 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltävä
PohjaAutomaattinen sulkeminenAutomaattinen sulkeminen
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl
Miten ne toimitetaan?Liimattuna ja litteinäLiimattuna ja litteinä
Määrä per laatikko500 kpl500 kpl
Paino per laatikko6,9 kg9,2 kg
Laatikon mitat360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota