Katso

Miten tilata

Hampurilaispakkaus omalla suunnittelulla

Suunnittelemasi hampurilaispakkaus ei ainoastaan saa ruokasi näyttämään hyvältä - se antaa asiakkaillesi myös lisävarmuuden siitä, että heidän ruokansa pysyy lämpimänä... Lue lisää

Suositellut

gordonramsaychick&cheezbandoburgersfeedpoplburgerdeliveryhero

... lämpimänä ja tuoreena, kunnes he ovat valmiita syömään sen! Omistatpa sitten hampurilaispaikan, ravintolan tai ruokarekan, painetut hampurilaispakkaukset ovat ihanteellinen tapa esitellä brändiäsi ja esitellä ruokalistallasi olevia herkullisia hampurilaisia. Painattamalla logosi ja suunnittelusi pakkauksiisi lisäät tuotteisiisi ammattimaisen ilmeen, joka varmasti saa sinut erottumaan joukosta ja saa asiakkaat muistamaan sinut ainutlaatuisuudestasi.

Tarjoamme laajan valikoiman yksilöllisesti painettuja hampurilaispakkauksia minkä tahansa elintarvikealan yrityksen tarpeisiin; hampurilaislaatikoista käärepaperiin ja hampurilaispusseihin - meiltä saat kaiken! Tutustu valikoimaamme yksilöllisiä hampurilaispakkauksia, valitse tarpeisiisi sopiva tuote ja aloita suunnittelu! Jos tarvitset apua suunnittelussa, asiantuntijasuunnittelijamme auttavat sinua mielellään - maksutta.

Mihin hampurilaispakkauksiamme voidaan käyttää?

Vaikka räätälöidyt hampurilaispakkauksemme ovat optimaalisia kaikenlaisten hampurilaisten pakkaamiseen, ne ovat erittäin monipuolisia ja sopivat erinomaisesti monien muidenkin ruokalajien pakkaamiseen! Mihin tahansa pakkausta tarvitsetkin, takaamme, että löydät täydellisen sopivan pakkauksen lähes mihin tahansa laajasta valikoimastamme. 

Burgerilaatikot eivät sovellu vain hampurilaisille, vaan ne voivat toimia täydellisenä pakkausratkaisuna myös täytetyille pitoille, voileiville ja jopa bageleille. Burgerilaatikot ovat loistavia pitämään asiakkaidesi ruoan lämpimänä ja suojassa, kun he ottavat sen mukaansa.

Hampurilaispaperi ovat erittäin käteviä asiakkaille, jotka haluavat nauttia hampurilaisensa tai muut ateriansa tien päällä. Käytännöllisen rakenteensa ansiosta ne ovat kuitenkin ihanteellinen valinta myös monille muille elintarvikkeille. Itse asiassa asiakkaamme käyttävät niitä usein leivonnaisten, tacojen ja churrojen tarjoiluun! 

Voipaperimme ja käärepaperimme ovat ylivoimaisesti monipuolisimpia tuotteita, ja ne sopivat erinomaisesti kaikkiin elintarvikealan yrityksiin, kuten hampurilaisravintoloihin, kahviloihin, pizzerioihin - ihan mihin vain! Asiakkaamme käyttävät niitä moniin eri tarkoituksiin, kuten ruokakorien vuoraamiseen ranskalaisia perunoita, hot wingsejä ja pizzoja tarjoillessaan, mutta myös hampurilaisten, paninien ja durumien käärimiseen. 

Jos etsit täydellistä pakkausta koko take away -menulle, kahvalliset ruokalaatikkomme ovat täydellinen ratkaisu. Ne ovat ihanteellisen kokoisia hampurilaismenulle tai minkä tahansa muunlaiselle menulle, ja käytännöllisen kahvan ansiosta asiakkaiden on helppo kuljettaa ruokansa mukanaan minne tahansa!

Täysin räätälöitävissä olevat hampurilaispakkaukset - tilaa jo 500 kpl:sta alkaen.

Tarjoamme loputtomasti mahdollisuuksia räätälöidä hampurilaispakkauksesi! Voit valita useista eri kooista ja saada räätälöityjä leikkauksia, ja sinulla on jopa rajattomasti vaihtoehtoja, kun haluat luoda ikioman designin. Joten riippumatta siitä, minkä kokoisen pakkauksen tarvitset tai kuinka ainutlaatuisen muotoilun haluat, me voimme auttaa sinua saamaan juuri sen, mitä haluat! 

Rasvanpitävä paperimme ja elintarvikepaperimme ovat vakiokokoisia, jotka voidaan leikata yksilöllisiksi mittatilaustyönä, jotta ne sopivat täydellisesti tuotteeseesi. Ja riippumatta siitä, kuinka monta eri kokoa tarvitset, se ei maksa sinulle mitään ylimääräistä! Lisäksi hampurilaislaatikoistamme on saatavilla useita eri kokoja, ja jos et löydä etsimääsi kokoa - ei hätää! Tarjoamme myös hampurilaislaatikoita, joiden koko on täysin muokattavissa, jos tarvitset tiettyjä mittoja. Hampurilaispussejamme voidaan myös valmistaa sekä pienemmissä että suuremmissa koissa, ja vaikka ne valmistetaankin vakiona kaksi sivua auki, voimme liimata toisen sivun yhteen. Meillä on asiakkaita, jotka ovat pyytäneet tätä käyttääkseen niitä churroihin. Jos sinulla on jokin erityistoive, lähetä meille sähköpostia tai soita meille - teemme parhaamme ratkaistaksemme sen!

Joissakin tuotteissamme on myös mahdollisuus valita valkoisen tai ruskean paperitaustan välillä. Yritykset, jotka suosivat luonnollista tyyliä ja haluavat pakkauksilleen rustiikkisen ilmeen, valitsevat yleensä ruskean paperin, kun taas yritykset, jotka valitsevat valkoisen paperin, haluavat yleensä näyttää brändinsä kirkkaalla ja värikkäällä suunnittelulla. Tutustu valikoimaamme ja löydä kaikki mahdollisuudet, joita eri tuotteisiin sisältyy! 

Luo unelmiesi hampurilaispakkaus rajattomilla suunnitteluvaihtoehdoilla

Tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja hampurilaispakkauksesi suunnitteluun! Halusitpa sitten pitää brändisi yksinkertaisena ja hienovaraisena lisäämällä vain logosi ja käyttämällä yhtä tai kahta väriä tai olet enemmän kiinnostunut huomiota herättävästä muotoilusta, jossa on useita värejä ja elementtejä, voit saada juuri haluamasi muotoilun. Jos tarvitset apua tuotteesi suunnittelussa, asiantuntijasuunnittelijamme ovat aina valmiita auttamaan - ilmaiseksi! Ja vaikka et saisikaan apua suunnittelijoiltamme, saat aina design-vedoksen. Teemme näin, koska haluamme varmistaa, että olet 100-prosenttisen tyytyväinen tuotteeseesi ennen kuin se siirtyy tuotantoon.

CMYK ja Pantone

Käytämme hampurilaispakkauksissamme kahta eri värijärjestelmää: CMYK ja Pantone. Värijärjestelmät vaihtelevat tuotteittain, ja vaikka jotkin tuotteet on mahdollista painaa molemmilla, jotkin tuotteet voidaan painaa vain joko CMYK- tai Pantone-väreillä. Hampurilaispakkauksemme voidaan painaa vain CMYK-väreillä, kun taas elintarvikepaperimme voidaan painaa vain Pantone-väreillä. Käärepaperimme voidaan kuitenkin painaa joko Pantone- tai CMYK-väreillä riippuen siitä, kuinka monta väriä haluat sisällyttää suunnitteluun.

CMYK-väreillä painamisen etuna on, että voit käyttää suunnittelussasi niin monta väriä kuin haluat, olipa kyse sitten 3, 5 tai useammasta väristä. Ja olipa värien määrä mikä tahansa, sinun ei tarvitse huolehtia lisäkustannuksista, sillä hinta pysyy samana! Toisaalta, jos haluat yhden tai useamman hyvin spesifisen värin suunnittelukseesi, Pantone on optimaalinen valinta. Tämä värijärjestelmä on tarkempi lopullisen värin osalta.

Offset- ja fleksopainatus

Hampurilaispakkauksemme painetaan kahdella eri painomenetelmällä tuotteesta riippuen: offset- tai fleksopainolla. Offsetpainatus on yksi käytetyimmistä tekniikoista paperituotteiden painamisessa, ja se takaa aina korkealaatuisen tuloksen. Menetelmä toimii siten, että grafiikkaa sisältävät painolaatat siirretään kumitelalle, joka sitten kiinnittää grafiikan tuotteeseen. Flexopainatus toimii joustavilla painolaatoilla, joita voidaan käyttää monien eri materiaalien, kuten muovin ja metallin, painamiseen. Nämä levyt ovat erittäin kestäviä, ja niitä voidaan usein käyttää toistuviin tilauksiin. Elintarvikepaperimme painetaan fleksopainatuksella, ja levyistä aiheutuu kertaluonteinen perustamiskustannus, koska niitä voidaan käyttää jopa 5 vuotta.

Ole vihreä ympäristöystävällisillä hampurilaispakkauksilla!

Välitätkö ympäristöstä ja haluat näyttää sen? Silloin muovittomat hampurilaispakkauksemme ovat täydellinen tapa tehdä se! Kun kestävyys on tärkeä painopistealue, luot brändillesi myönteisen maineen, ja asiakkaasi tuntevat olonsa hyväksi tietäessään tukevansa yritystä, joka suhtautuu kestävyyteen vakavasti.

Kaikki hampurilaispakkausvalikoimassamme olevat tuotteet on valmistettu rasvankestävästä paperista, jotta ne kestävät rasvaa. Tuotteissa, kuten elintarvikepaperissa ja hampurilaispusseissa, on vakiona PE-muovipinnoite, joka tekee niistä erityisen kestäviä rasvaa ja kosteutta vastaan ilman, että ne vuotavat tai liukenevat, kun taas hampurilaislaatikot valmistetaan ilman pinnoitetta. Ne voidaan kuitenkin haluttaessa valmistaa PE-pinnoitteella. Muovittomat hampurilaispakkauksemme ovat sekä kierrätettäviä että kompostoitavia, ja vaikka tämä tarkoittaa, että ne hajoavat luonnossa täysin ajan myötä, kehotamme asiakkaitamme aina heittämään ne jäteastiaan! Sen sijaan PE-pinnoitteiset tuotteet eivät ole kierrätettävissä eivätkä kompostoitavissa.

Hanki ilmaisia näytteitä ja tutustu tuotteeseen ennen kuin ostat sen

Etkö ole varma, sopiiko valikoimassamme oleva tietyn kokoinen hampurilaislaatikko tarpeisiisi, tai haluatko vain testata hampurilaispussien tai rasvapaperin laatua ennen tilausta? Älä sitten epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi ilmaisia näytteitä! Haluamme, että asiakkaillamme on mahdollisuus nähdä ja kokeilla tuotteitamme ennen tilauksen tekemistä, jotta he voivat olla täysin tyytyväisiä saamaansa tuotteeseen. Huomaathan, että emme voi tarjota näytteitä, jotka on painettu sinun suunnittelemallasi mallilla, ja että näytteissämme oleva malli voi vaihdella. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota