Karkkilaatikot omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä

Karkkilaatikot omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 632,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Personoi karkkilaatikkosi uniikilla suunnittelulla ja paranna herkullisten luomuksiesi esittelyä! Olipa sinulla sitten jakelu tapahtumassa, tuodessasi uutta tuotetta markkinoille tai haluat vain lisätä tyylikkäitä ja tunnistettavia elementtejä rasiaasi, omalla suunnittelullasi painetut karkkirasiat ovat tähän loistava vaihtoehto.

Valitse tuotteellesi sopiva koko

Tarjoamme karkkilaatikoita seuraavassa kolmessa kokoluokassa:

  • Pieni: 34 x 34 x 36 mm (pituus x leveys x korkeus)

  • Keskikokoinen: 50 x 50 x 50 mm (pituus x leveys x korkeus)

  • Suuri: 70 x 70 x 70 mm (pituus x leveys x korkeus)

Karkkirasiat ovat täydellisiä konvehteille kuten makealle karamellille tai yksittäiselle suklaatruffelille. Keskikokoiset laatikot voidaan täyttää kaikenlaisilla herkuille kuten karkille ja suklaalle. Etsitkö kokoa, joka voisi sisältää jotain suurempaa, kuten esimerkiksi pientä kakkua? Sitten suurin karkkilaatikkomme on täydellinen valinta vaikka muffinille tai cupcakelle. Karkkilaatikot eivät ole suunniteltu kuitenkaan ainoastaan vain makeille herkuille! Ne tekevät myös täydellisen pakkausratkaisun muillekkin tuotteille kuten saippualle, kylpypommeille, kynttilöille ja jopa koruille. 

Avautumis- ja sulkeutumismekanismin ansiosta karkkirasiat ovat todella helppoja ja nopeita koota. Voit kuljettaa niissä mukanasi mitä tahansa ilman ongelmia. 

Luo tyylikkäitä karkkilaatikoita ilmaisella suunnitteluavulla

Karkkirasioiden kanssa voit luodaloputtomasti muotoiluvaihtoehtoja joten voit luoda karkkilaatikoita, jotka kuvaavat suussa sulavia herkkujasi, jotka piileskelevät niiden sisällä! Loputtomilla muotoiluvaihtoehdoilla tarkoitamme, että voit valita ja yhdistellä haluamiasi värejä - ilman lisämaksua. Tämä on mahdollista koska karkkilaatikot painetaan kokonaispinnalle CMYK-väreillä, joka on värinkäsittelyprosessi, jolla voit saada lukuisia yhdistelmiä aikaan.

Karkkirasioissa voit lisätä oman kosketuksen koristamalla karkkilaatikoita yrityksesi logoilla tai muilla kuvioilla, kuvilla tai jopa erityisellä sanomalla. Suunnittelut ovat vain mielikuvituksesi rajana, joten käytä karkkilaatikoiden koristamisessa kaikkia pieniäkin yksityiskohtia, joilla korostat brändisi omaa tyyliä! Lisäksi karkkirasioissa on kiiltävä pinta, joka saa suunnittelemasi värit korostumaan.

Tilaukset alkaen 500 kappaleelta

Etkö halua kuluttaa koko budjettiasi karkkirasioihin, joissa on oma uniikki suunnittelusi? 500 kappaleen vähimmäistilausmäärällämme voit hankkia itsellesi juuri tarvitsemasi määrän karkkilaatikoita omalla painatuksellasi. Ehkä olet yritys, joka aloittaa pienin kustannuksin? Tai ehkä tarvitset tiettyä määrää karkkeja kaupalliseen tapahtumaan? Lisäksi alhaisen vähimmäistilausmäärän kanssa voit ostaa kausittain ja vaihtaa kuviointia niin usein kuin haluat!

Voit aina ottaa meihin yhteyttä

Etkö ole varma, kumpi koko on täydellinen vastine tuotteellesi, tai sinulla on muuta kysyttävää räätälöityjen karkkiruokien pakkausten suhteen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Pakkausasiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua.

DKSTE-SquBox-XSFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoPieniKeskikokoinenSuuri
Pituus34 mm50 mm70 mm
Leveys34 mm50 mm70 mm
Korkeus36 mm50 mm70 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltäväKiiltävä
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl500 kpl
Miten hampurilaislaatikot toimitetaan?Liimattuna ja litteinäLiimattuna ja litteinäLiimattuna ja litteinä
Määrä per laatikko500 kpl250 kpl1000 kpl
Paino per laatikko2,9 kg2,9 kg15,7 kg
Laatikon mitat350 x 270 x 310 mm350 x 270 x 310 mm670 x 370 x 280 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota